Oddelki

Razvoj in prodaja trajnostne embalaže za zaščito in prodajo vaših izdelkov ter biorazgradljiva embalaža za stik s hrano za mala in velika podjetja na enem mestu.

Embalažo uporabljamo za zaščito in pakiranje raznih izdelkov ter hrano. Embalaža, kot odpadek, predstavlja ogromen problem in potreba po bolj trajnostnih rešitvah postaja vsebolj nuja ne izbira. V podjetju Dodopack se osredotočamo zgolj na rešitve narejene iz reciklabilnih in biorazgradljivih materialov.

Na enem mestu nudimo trajnostne embalažne rešitve po meri na ključ in poenostavljamo celoten postopek za naročnike. V stalnem asortimaju ponujamo embalažo, stojala ter biorazgradljivo "take away" embalažo primerno za stik s hrano. Poleg pa ponujamo tudi razvoj po meri in svetovanje.

Strokovna podpora, ogromno izkušenj, poznavanje materialov, problematike embalaže in neizogibnih trendov embalaže, ki stremijo k trajnostnim in okoljsko sprejemljivejšim rešitvam.

Za vas bomo zasnovali različne embalaže, jih stestirali in poskrbeli za končno proizvodnjo. Glavni cilj je narediti trajnostno embalažo po meri, z upoštevanjem finančne ter ekološke sprejemljivosti.

Opravičujemo se za nevšečnosti.

Poiskusite ponovno poiskati